Aktuális

Posted in Egyéb, on 16 január 2020, by , 0 Comments

Töltsön el egy fenséges vacsorával megkoronázott romantikus estét a Kastélyban a szerelmesek napján!

2020. február 14-én pénteken 17 órától, illetve igény esetén február 15-én szombaton 17 órától különleges Valentin napi menüvel várjuk kedves Vendégeinket.

 

A vacsorán való részvételhez előfoglalás és előzetes befizetés szükséges, melyre a helyszínen van lehetőség.

Tovább...

Posted in Egyéb, on 9 január 2020, by , 0 Comments

Január 25-én kerül megrendezésre a követlező borvacsoránk, melyen Váli Péter mutatja be borászatát és kíváló borait. A borvacsorán felszolgált ételek és borok ajánlata hamarosan elérhetővé válik itt és Facebook oldalunkon egyaránt.

Tovább...

Posted in Egyéb, on 31 január 2015, by , 0 Comments

Az alább olvasható beszámolót a eskuvo.retroparty.hu weblap jelentette eredetileg.

Egy eddig ismeretlen helyszínnel kezdtük a 2012-es esküvői szezont. A kastély környezete nagyon szép még márciusban is. Az étterem rész nemrég igényesen fel lett újítva, ideális hely esküvők lebonyolítására. Itt meg kell említenünk hogy különlegesen finom volt minden amit ettünk.Az idei első esküvőnk igazán családiasra sikerült, hiszen mindössze 38 fő volt a csapat. A kis létszámú esküvők mindig kihívást jelentenek, itt teljesen rendben zajlott minden. Árpi és Krisztina nagyon kedvesek voltak velünk az egész este alatt. Mi pedig törekedtünk a legjobb hangulatra az alacsony létszám ellenére. A kibővült LED teremvilágításunk itt mutatkozott be és nagy sikerrel vizsgázott.

Tovább...