Heti menü

Hétköznapi menük minden munkanapra! Kétféle menü, kedvező árakon, kiszállítással.

Tisztelt megrendelőink!

Az alapanyagok, húsok árának drasztikus drágulása miatt emelnünk kell az árat. Mindez az „elszabadult „ felvásárlás, az EURO és az utánpótlás akadozás miatt jött létre. Ezért át kell gondolnunk a lehetőségeinket úgy, hogy a legkisebb nehézségeket okozzuk kevesebb anyagi javakkal rendelkező megrendelőinknek. Úgy döntöttünk, hogy az A menüt átalakítjuk, egyszerűbb főételekkel, míg a B menü lesz inkább húsos főételes. Így az A menü kereken 1 100.- Ft, a B menü 1 450.- Ft lesz. Kérem, mindenki jelezze felénk a szállítóján keresztül, ha ezután nem kíván rendelni tőlünk! Sajnálattal, de tudomásul vesszük! Márkus Tamás – Kastély konyha étterem

44. hét – 2020

10.26. hétfő

Magyaros gombaleves

A: Lecsós sertéstokány, tarhonya

B: Grillezett csirkemell, ezersziget saláta

 

10.27. kedd

Burgonyagombóc leves

A: Rakott zöldbab

B: Tepsis csülök

10.28. szerda

Húsgombóc leves

A: Csirkemell Jóasszony módra, párolt rizs

B: Eszterházy marhaszelet, tészta

10.29. csütörtök

Daragaluskaleves

A: Spenót, főtt tojás

B: Csirkepaprikás, galuska

10.30. péntek

Bableves, füstölt hús

A: Túrós csusza pörccel

B: Mákos guba, vanília sodó

45. hét – 2020

11.02. hétfő

Karalábéleves

A: Bácskai rizseshús, csemege uborka

B: Fűszeres túróval töltött gombafejek rántva, petrezselymes
rizs, Vinegrette mártás

 

11.03. kedd

Sütőtökkrémleves, olívás kenyérkockák

A: Rakott krumpli, kolbász

B: Kacsacomb, párolt káposzta, tört burgonya

11.04 szerda

Zöldséges lencseleves

A: Rántott csirkemell, rizi-bizi,

B: Húsos Lasagne

11.05. csütörtök

Húsleves, zöldségek

A: Kelkáposztafőzelék, vagdalt

B: Házi disznótoros, hagymás tört burgonya, savanyúság

11.06. péntek

Bakonyi betyárleves

A: Lekváros derelye

B: Zöldséges töltött palacsinta rántva, sajtmártás

46. hét – 2020

11.09. hétfő

Hamis gulyásleves

A: Tejszínes-gombás szárnyasragu, tészta

B: Roston sült vörössügér filé, Hollandi mártás, röszti

 

11.10. kedd

Kapros karfiolleves

A: Paradicsomos húsgombóc, főtt burgonya

B: Csabai karaj, francia saláta

11.11. szerda

Burgonyakrémleves, pirított sült hagyma

A: Csirkemell roston, párolt zöldség

B: Csirkemell Caprese, vegyes köret

11.12. csütörtök

Marhahúsleves, tészta

A: Székelykáposzta

B: Füstölt sajttal töltött sertésborda rántva, sült krumpli

11.13. péntek

Sertésraguleves

A: Grízes tészta

B: Tökös-mákos rétes

45.hét

Szombat:Gombakrémleves
Baconos csirkemell csíkok, sajtmártással, steak burgonyával2.500,-
Vasárnap: Húsleves grízgaluskával
Zöldséges töltött palacsinta rántva, sajtmártás 2.500,-

46.hét

Szombat: Zöldborsó leves vajas galuskával
Kijevi csirkemell vegyes körettel 2.500,-
Vasárnap: Húsleves tésztával, répával
Cigánypecsenye hagymás törtburgonyával 2.500,-

Árak kiszállítással: „A” menu 1100,- Ft
„B” menu 1450,- Ft
Leves 300,- Ft „A” főétel 800,- Ft „B” főétel 1.150,- Ft

Megrendelés határideje a tárgyhetet megelőző PÉNTEK 12 óráig, telefonon vagy e-mailben.
KÉRJÜK HOZZÁ A NEVET, CÍMET, TELEFONSZÁMOT MEGADNI!
Pótrendelést és lemondást a szállítást megelőző munkanapon fogadunk.
Menüt előzetes megrendelés és esetén tudunk biztosítani.
A menüváltoztatás jogát fenntartjuk!

Telefonszám: Tamás +36/30-280-39-67 E-mail: fotikastelyetterem@gmail.com

Mindennap 12 órától 19 óráig lehet rendelni az a la carte étlapról valamint heti
ajánlatainkból, amit a honlapunkon talál.
www.fotikastelyetterem.hu