Heti menü

Hétköznapi menük minden munkanapra! Kétféle menü, kedvező árakon, kiszállítással.

Tisztelt megrendelőink!

Az alapanyagok, húsok árának drasztikus drágulása miatt emelnünk kell az árat. Mindez az „elszabadult „ felvásárlás, az EURO és az utánpótlás akadozás miatt jött létre. Ezért át kell gondolnunk a lehetőségeinket úgy, hogy a legkisebb nehézségeket okozzuk kevesebb anyagi javakkal rendelkező megrendelőinknek. Úgy döntöttünk, hogy az A menüt átalakítjuk, egyszerűbb főételekkel, míg a B menü lesz inkább húsos főételes. Így az A menü kereken 1 100.- Ft, a B menü 1 450.- Ft lesz. Kérem, mindenki jelezze felénk a szállítóján keresztül, ha ezután nem kíván rendelni tőlünk! Sajnálattal, de tudomásul vesszük! Márkus Tamás – Kastély konyha étterem

14. hét – 2021

04.05. hétfő

HÚSVÉT HÉTFŐ

04.06. kedd

Karfiolleves

A: Bolognai spagetti

B: Csirkés Cézár saláta

04.07 szerda

Reszelt tésztaleves

A: Paradicsomos húsgombóc, főtt burgonya

B: Csabai karaj, francia saláta

04.08. csütörtök

Májgombócleves

A: Babfőzelék, sült oldalas

B: Caprese csirkemell, zöldséges rizs

04.09. péntek

Frankfurtileves

A: Grízes tészta

B: Főtt marha, meggymártás

15. hét – 2021

04.12. hétfő

Zöldborsóleves

A: Mészáros tokány (lecsós-kolbászos), tarhonya

B: Trappista sajt rántva, párolt rizs, tartár

04.13. kedd

Sárgaborsókrémleves, sült hagyma

A: Rakott zöldbab

B: Marshall máj, burgonya, savanyú

04.14 szerda

Tojásleves

A: Sült csirkecomb, rizi-bizi

B: Sertésszelet Stroganoff, krokett

04.15. csütörtök

Csontleves, zöldségek

A: Paradicsomos káposzta, sertéssült

B: Chilisbab

04.16. péntek

Gulyás leves

A: Szilvalekváros gombóc

B: Juhtúrós sztrapacska

16. hét – 2021

04.19. hétfő

Magyaros zöldbableves

A: Sertéspaprikás, tészta

B: Grillezett csirkemell, tavaszi saláta

 

04.20. kedd

Majorannás burgonyaleves

A: Spagetti Carbonara

B: Marhapörkölt, medvehagymás galuska, savanyú

04.21 szerda

Őszibarack krémleves

A: Szezámmagos csirke, petrezselymes rizs

B: Óvári sertésszelet, pirított burgonya

04.22. csütörtök

Húsleves, kiskagyló tészta

A: Zöldborsófőzelék, sertéspörkölt

B: Velős pacal, főtt burgonya

04.23. péntek

Bakonyi betyárleves

A: Császármorzsa, barackíz

B: Tojásos galuska, fejes saláta

Árak: A menü 1.100,-Ft B menü 1.450,-Ft Leves 300,-Ft A főétel 800,-Ft B főétel 1.150, -Ft
Megrendelés határideje a tárgyhetet megelőző PÉNTEK 12 óra!
Pótrendelést és lemondást a szállítást megelőző munkanapon fogadunk.
Menüt előzetes megrendelés és esetén tudunk biztosítani. A menüváltoztatás jogát fenntartjuk!
Telefonszám: Tamás +36/30-280-39-67 E-mail: fotikastelyetterem@gmail.com