Rólunk

A Kastély éttermet üzemeltető Antal Adrien és Márkus Tamás a klasszikus vendéglátás híve.

Az alkalmazottak „keménymagja” és az új kollégák sok éve valósítják meg a tulajdonosok szakmai elképzeléseit.

2010-ben, az egykori Gyermekváros területén, a Csipkerózsika álmát alvó kastélyban, egy terem renoválása után nyílt meg az étterem. Iskolanapokon gyermekeket is étkeztetünk az egyik teremben, míg az a’la carte étterem minden nap várja vendégeit. A kastély termeiben egész évben tudunk biztosítani helyet 200 főig állófogadásra vagy 150 főig ültetett rendezvényre.

Márkus Tamás

Nyáron A kastély előtti teraszról rálátni a fiatal hársfára, amit Károlyi László gróf születésnapjára ültettünk felesége, Erzsébet asszony közreműködésével. Erről készült képeket a galériában láthatnak.

Mivel a kastélyban az étterem feletti részben a Gróf úr él a családjával és a területen gyermekek is vannak, az étterem bizonyos szabályok betartásával látogatható!

Parkolás az intézmény bejáratánál található nagy parkolóban lehetséges, onnan négy perc sétával juthatnak az étteremhez. A parkban sétálni lehet, dohányozni csak az étterem melletti, kijelölt helyen szabad!

Várunk mindenkit aki egy történelmi helyen, nyugodtan, megpihenve szeretne étkezéssel, vagy kávézással tölteni pár órát!

Galéria

Scroll to Top